Review : DEXANDRA PERFUMES Wangian Setanding Original ...- ambientador bau dexandra spray ,Dec 02, 2015·Suami aku mmg suka Paco Rabanne, aku pun suka. hehe. Yang aku terkejutnya, bau dia, sebijik sejibon bau ORIGINAL. Serius aku tak tipu tau. dah lah EDP, aku pakai pergi kerja, jam 7am, sampai petang masih lagi wangi, then, kalau spray kat tudung, kalau korang tak basuh tudung tu, 10hari pun masih wangi.Betul Ke Beli 1 Twist & Spray Tapi Boleh Cuba 5 Wangian ...Nov 21, 2019·Perfume DeXandra yang sedang in-trend sekarang semestinya lah Twist & Spray. Bukan saja saiz kecil dan mudah nak bawa ke mana-mana siap boleh tukar-tukar refill lagi. Wah, lebih jimat lah macamtu. Hanya beli 1 casing lepastu boleh tukar-tukar nak spray …



Comprar Ambientadores em Mandala Esoterica | Filtrado por ...

Ambientador "Desejo" em spray. R$21,78 12 x de R$2,17. Espiar. Ambientador " Limpeza " em spray. R$21,78 12 x de R$2,17. Espiar. Ambientador Anti-stress em spray R$21,78 12 x de R$2,17. Espiar. Ambientador contra depressão em spray. R$21,78 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Ambientadores de hogar | Amazon.es

Glade J307132 - Ambientador Automático Sense & Spray con Sensor de Movimiento, Pack Completo Difusor y Recambio, Fragancia Relax Zen, 1 Difusor y 1 Recambio de GLADE 377

Contactar al proveedor  WhatsApp

Nelyia De'Xandra Shoppe, Lot 4547 A, Jalan C.B.P.S Kampung ...

Lalu sebelah saja zassss semerbak bau Romeo dia! Perfume tu penting bauan dia dan ketahanan bau dia😍😍 ... Tergugat awek lalu sebelah kalau awak spray #DEVOTION ni..haha..😂😂 ... Chynta Nadya - 0193457246 Faizal Rahim - 0193456124 #dexandra #devotion #hugoboss #nelyiadexandrashoppe . 24/02/2018 . Nelyia De'Xandra Shoppe . 17/02/2018 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | De'Xandra

PEAR BY DEXANDRA 20ML- W | This is a floral fruity sweet scent with ingredients of melon, pear, freesia, rose and amber. moderate lasting, moderate sillage. in a twist-to-spray 10ml bottle.

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Perfume_Aien, Bangsar, Kuala Lumpur (2021)

DEXANDRA FORBIDDEN ROSE First time tengok FORBIDDEN ROSE nampak macam biasa2 jee . Sekali bila try spray .. WOW 😀 SEDAP GILER SEH 😍😍 Bau lembut n terus tangkap ke hidung . Ada campuran bau epal, manis-2, bau bunga, sedikit sentuhan vanilla & lemak2 berkrim gituww . hihii .

Contactar al proveedor  WhatsApp

Banyak Sangat Perfume! Macamana Nak Pilih Ni? - Jom ...

Nov 21, 2019·Contoh Fresh seperti Twist And Spray Class dan Vibe. Step 5: dapatkan tester dia dari kiosk2 terdekat. Sekarang dah tahu, ya! Catatkan wangian-wangian yang dirasakan sesuai untuk anda, dan pergi ke kiosk terdekat. Dan test bau kat sana atau …

Contactar al proveedor  WhatsApp

De'Xandra Pofume, Ukay Perdana,, Ampang (2020)

Rupanya perfume ni ada level setiap kepekatan pati. Haaaa mesti yg ramai bru tau kan? Sebab tu ada yg spray, bau nya sekejap. Ada yg spray, tahan lamaaaaa. Hm kalau tengok DeXandra punya level tahap EDP. Tahan lebih 8 jam. Tapi tapi tapi, serius ke? Pati original DeXandra tu harga kurang seratus, yang kat mall tu beratus ringgit !. Sebab apa ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Perfume Terlajak Laris ! Jatuh Hati dengan Dexandra - Mrs ...

Inilah pilihan Wawa, bau Chloe by Dexandra ni memang long lasting tau. Spray sikit je kat nadi bahagian badan dan bau dia kekal even uolls basuh badan or tangan. Jangan risau perfume ni sangat sesuai untuk dibawa untuk solat. Owner Dexandra pun orang melayu. Jom kita support bisne orang melayu dari beli yang antarabangsa. Hehe...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra perfume, Health & Beauty, Perfumes, Nail Care ...

Dexandra perfume. Bangi Gateway Shopping Complex. ... Bau yang paling sweet & lembut , sape suka manis mmg rekemen sangat, ramai cust suka bau ni. Sweet yg sedap💝😊 *FRESIA / MOON SPARKLE* : Baunya ada sikit sweet dan soft, ada manis buah macam tu, yg ni pun sedap 😭 💞 *MERCY / PARIS HILTON* : Fuhh bau mercy ni mmg unik, ada bau apple ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Rak DeXandra, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu (2020)

Lepas spray je Dexandra ni, terus tak tengok yang original. Rabak poket oii. Kelebihan Dexandra: - Bau setanding original - Tahan lama (8 jam) - Sah dibawa solat - Sebotol Rm65 sahaja (35ml, EDP) ===== Jom jimat dengan Dexandra !!! Whatsapp 014-5112664 Whatsapp 014-5112664 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

7 Air Freshener Terbaik di Malaysia 2021 - Jenama Paling Wangi

Jan 03, 2019·Penyegar udara atau lebih dikenali sebagai “air freshener” adalah cairan yang didatangi dalam pelbagai jenis aroma dan bentuk. Ianya sangat ideal digunakan sebagai penyegar ruangan tertutup dan peribadi yang memerlukan haruman segar untuk menyah bauan yang kurang enak seperti bau masam akibat kelembapan keadaan sekeliling.

Contactar al proveedor  WhatsApp

Ainxandra.co, Jalan Rajawali 6/6, Seksyen 6, Shah Alam (2020)

twist & spray ni ada 5 bauan , 3 untuk perempuan , 2 untuk lelaki, . Yang penting bau memang rare, lain dari yang lain. . Nak cuba ? harga rm49.90 jer , dapat extra 1 Refill 10 ml. Bentuk sangat2 lah cantik , macam bekas ginchew , 💋. Hanya perlu TWIST & SPRAY JER 🥰.. #dexandra

Contactar al proveedor  WhatsApp

De'Xandra Pofume, Ukay Perdana,, Ampang (2020)

Rupanya perfume ni ada level setiap kepekatan pati. Haaaa mesti yg ramai bru tau kan? Sebab tu ada yg spray, bau nya sekejap. Ada yg spray, tahan lamaaaaa. Hm kalau tengok DeXandra punya level tahap EDP. Tahan lebih 8 jam. Tapi tapi tapi, serius ke? Pati original DeXandra tu harga kurang seratus, yang kat mall tu beratus ringgit !. Sebab apa ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Ambientadores - Auchan

Ambientador Airwick Botanic Spray Rosas 237Ml . AIRWICK. €6,78 €28,61/l. €28,61/l. Un Comprar 0 Un . Comprar. Ambientador Airwick Botanica Bau.&Mag. 19Ml . AIRWICK. €4,99 €9,69 €4,99/Un. €4,99/Un. Un Comprar 0 Un . Comprar. Ambientador Airwick Botanica Car&San. 19Ml ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Semburan Aromatherapy Pelbagai Guna

Paling best bila spray dalam bilik tidur. Rasa macam pengantin baru. Lemongrass - kalau rasa nak ada di spa, selalu- selalu la spray lemongrass ni dalam rumah. Sesuai juga kalau nak spray dalam office. Sesuai juga untuk halau nyamuk. Berry - bau yang sangat sweet. Kalau spray kat dalan toilet pun best.

Contactar al proveedor  WhatsApp

4 Tips Memilih Wangian Mengikut Personaliti Anda - De'Xandra

Apr 11, 2019·Wangian yang paling sempurna untuk diri kita? Mencari wangian yang sesuai memang mengambil masa yang agak lama. Salah pilih wangian, mungkin akan mengakibatkan orang sekeliling tidak selesa. Jadi, untuk memilih wangian mengikut personaliti adalah satu tugas yang agak mencabar. Tapi… Tidak bagi kami, kerana kami akan sediakan 4 tips untuk anda!

Contactar al proveedor  WhatsApp

Minyak wangi - Eau De Parfum | De'Xandra

Malaysia's No. 1 Fragrance. We are Malaysia’s top perfume producer and have garnered several awards for the stellar quality of our products.

Contactar al proveedor  WhatsApp

De'Xandra Perfume, Pekan Nenas, Pontian (2020)

Membantu pengguna mendapatkan WANGIAN yang seumpama & setanding wangian ORIGINAL dengan harga yang jauh lebih MURAH. INSPIRED PERFUME MISI De'Xandra memberikan kepuasan dengan mencipta gaya hidup yang berbeza serta mengekalkan kualiti di samping mengekalkan harga yang sangat kompetitif di PASARAN. Dengan tagline '' WANGIAN KEHIDUPAN '' Ianya mampu …

Contactar al proveedor  WhatsApp

Rak DeXandra, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu (2020)

Lepas spray je Dexandra ni, terus tak tengok yang original. Rabak poket oii. Kelebihan Dexandra: - Bau setanding original - Tahan lama (8 jam) - Sah dibawa solat - Sebotol Rm65 sahaja (35ml, EDP) ===== Jom jimat dengan Dexandra !!! Whatsapp 014-5112664 Whatsapp 014-5112664 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Miro'sshoppie De 'Xandra, Simpang renggam, Johor Bahru (2021)

"Takde lah, tu nanti jadi hantaran kawen aku next month.Tapi aku tak pernah bau. Bakal kakak ipar beli 'ober the sea'. Risau tak wangi. Bazir duit mahal😂". Nampak tak? Petite Cherry memang mahal hokayh💁🏼. Siap beli jauh tuu! Tapi bukan nak cakap la Dexandra …

Contactar al proveedor  WhatsApp

DeXandra Perfume House, Miri (2021) - Gleauty

🔥DEXANDRA PROMO MEGA BONANZA 2020🔥 ... " Sudah tentu masih sis, semua jenis bau perfume ada ni haaa.. Wah wah nampaknya customer ramai yang walk-in stokis memborong perfume masa ni. Ye lah kan mur mur jak. Dah la murah, berkualiti, tahan lama lagi tu. ... Untuk perfume Twist & Spray pula harga sebotol RM25, 2 botol RM45 dan kalau nak ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Perfume Bandar Sunway, pjs 8, Petaling Jaya (2021)

dexandra perfume (stand out) ada 35 wangian (mesra solat) tahan lama lebih 8 jam harga mampu milik dexandra air freshener ada 12 jenis tahan 30 - 45 hari ig: dexandraperfume_bandarsunway facebook: aman zaleha zaleha baharuddin

Contactar al proveedor  WhatsApp

Saliza De'Xandra Perfume Johor Bahru, PTD 120470 ...

Nov 11, 2020·Dapatkan Dexandra Original dari kami. Boleh terus walk in ke kiosk kami di Mydin Pelangi Indah. ... Aroma yang segar dengan bau fruity floral ini pasti sesuai buat mereka yang berjiwa muda. Mercy sesuai untuk remaja belasan tahun, atau awal 20-an, untuk wangian harian dan aroma untuk ke pejabat ... Tambah lagi dengan Clearance Sale Twist and ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Elenor - De'Xandra

Bau yang sgt elegent.. 2 atau 3 kali spray sampai ke petang wangi dan tahan lama.. Dah 3 tahun sy guna. (0) (0) Watch Unwatch

Contactar al proveedor  WhatsApp